27 Mar - 29 Mar 2015

Charisma Gold

« terug naar deelnemers

Uiteraard is Charisma Gold ook present met haar stand op deze beurs. Je kunt hier terecht om een praatje te maken met Charisma Gold of haar mooie vriendinnen, om met ze op de foto te gaan, of een geile dvd te kopen van haar eigen productie label. Uiteraard bieden zij tal van kortingen aan op de beurs!

Wil jij liever eens weten of de erotische industrie ook iets voor jouw kan betekenen? Praat dan eens met de medewerkers in de stand als je denkt dat jij een goede acteur zou zijn of een goed model. Ook is er de mogelijkheid om jezelf aan te melden hiervoor en natuurlijk voor al je andere vragen aan hun ben je van harte welkom in deze beursstand!

De mainstars die Charisma Gold Entertainment presenteert voor deze beurs zijn:

Charisma Gold

 Vera Delightfull

 

Het gehele team van Charisma Gold Entertainment kijkt ernaar uit je te zien op deze eerste editie van Eros Expo te Maastricht!

 

In de stand van Charisma Gold geldt een uitzondering op de huisregels van Erotiek aan de Maas: Bezoekers mogen hier met toestemming van Charisma wél foto's maken!

At the stand of Charisma Gold there is an exception to the Erotiek aan de Maas house rules: Here, visitors are allowed to take pictures with permission from Charisma!

Algemene info

Name:Charisma Gold

Social